09 d’agost 2007

Buscando un poco de tranquilidad...

Eiiiiiiii genteeeee, no os preocupeis, ni epidemias ni lluvias muy fuertes. El clima nos deja ir haciendo lo planeado. De salud estamos perfectamente. Hacemos visitas frecuentes al aseo, pero ningun problema ;)

Ahora estamos a mitad de ruta por el Rajastan. Poco a poco nos vamos adaptando al pais, a su gente, su comida, sus tes, ... aunque de vez en cuando hay que intentar mantener la paciencia, es imposible dar mas de 3 pasos seguidos sin que se acerque alguien a vendernos algo, hablar, ...

Despues del ultimo post desde Delhi hemos pasado por Jodhpur, Jaisalmer y ahora Pushkar (aqui acabem d'arribar despres de 12 hores d'autobus). A Jodhpur vam fer una ruta amb rickshaw per lo mes important i a Jaisalmer una excursio pel desert amb camells, tota una aventura passar la nit amb tot tipus d'animals! No portem el cable a sobre aixi que les fotos es faran esperar. ohhhhhhhhh!

Nos quedaremos a Pushkar (ciudad sagrada y tranquila, con bastantes guiris y el encanto de un lago rodeado de ghats) unos 2 o 3 dias.

Anna y Encarni

p.d. Papas, no hi ha cabines de telefon. Si en trobo alguna us truco, si no anire tirant de sms, ara que se que els rebeu (records a la Marta).

p.d. A los lectores, es reconfortant llegir els vostres comentaris des de tant lluny. Sobretot, estigueu tranquils pel tema pluges.

p.d. eiiii gente de Elche, familia,amigos!!!! Por que no escribis??? Nos leeis??

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Jeloussss "indi"-anes jonesss !!!!
estic contenta de llegir-vos i veure que esteu tan bé ( espero que les anades a veure en Roca siguin visites de pura cortesia i no hagueu de recorre a tiorfans ni coses d´aquestes... ) Mola l´hotel de Pushkar no? "seven heaven"... és cert això que he llegit que Pushkar és una ciutat santa i que no es permet ni menjar carn ni ous? Que tal les impressions dels ghats ??? aiiiiiiiii quina enveja tuuu !!!!
Molts petons desde la catalonia al rajasthan...

MªCarme

Guillem Casas ha dit...

Quin descans!!! Jejeje!! Aneu explicant la ruta!! ;)

Petons barcelonins!!

Anònim ha dit...

Hola guapas !!!!!
Com vosaltres, aniré canvian de llengues, como va todo ? , veig que cansades però que "xulo" oi ?
Ir con cuidado con la panxa eh ???
De lluvias ja sabia que cap problema, m'en alegro pq tela pobre gente.
Quina enveja que em feu pq todo y que nos conteis, suposo que en vivo y en directo és una altre cosa. Quin art en el bilinguisme eh ??? jejejejeje. Pero asi es mas animado no? i ademes així el msg es per les dues. Be petonets i hasta pronto !!!!!
Mercè,

Sara Arjona ha dit...

Holooo!

Quina alegria tenir notícies vostres i veure que ho esteu passant tan bé! :D

De moment sona molt bé tot el que ens heu explicat però trobo a faltar les fotos!! Espero que això de que "no porteu el cable a sobre" vulgui dir que el teniu a l'hotel i que, per tant, la propera entrada que afegiu pugui anar acompanyada d'alguna foto de totes dues (perquè estic començant a sospitar que no esteu realment a l'Índia :D )

Molts bezos i abrasos,

Sara

P.D.: Demà comencem les vacances i dissabte marxem a Irlanda... Quines ganeeeeeessss!!

Marta ha dit...

Hola nenesdelindia!!!!
Que wai tenir noticies vostres i saber que de moment la cosa ve de conya.

Encarni....cuidame a la HOUSES i Anna cuidame a la Martos...o sigui cuideu-vos mutuament, je,je,je,


Doncs estava una mica preocupada pel tema de les pluges...però si no us ha impedit fer res de lo previst....Endavant les atxes!!!!


I sí...jo, conm la Sara, també vull FOTOS!!!!

15846515 petonets i a continuar amb l'aventura de conèixer un país que segur que us conmou.

Per aquí us trobem a faltar....


Xao,xao i fins aviat

Abel ha dit...

Oeeeeee, que ve que tot vagi ok, aquí sempre ens arriben les noticies més catastrofistes pel que fa a les pluges.

Mola molt llegir les vostres cròniques, a més como soy un poco inculto aprenc nous conceptes com lo dels ghats (sort de la wikipedia :P) Llàstima que les cròniques no vinguin acompanyades d'alguna "fotillo", però bueno, ja les veuren quan torneu.

Per aquí hem tingut una setmaneta de pluges, embusos als peatges i retards de la Renfe, i maletes que es perden a l'aeroport del Prat però tampoc cal que patiu, es més o menys lo de sempre.

Ah, per cert, fa 5 hores que estic de Vacances !!!! yuhuuuuu. Com ja us ha dit la Sara, demà cap Irlanda , OLÉ.

Bueno, a veure que expliqueu a la propera després de trobar (espero) la tranquilitat buscada.

dolo ha dit...

Aaaaaaaaaaaaaaaaii!!

Està molt bé tenir notícies vostres, sobretot ara que teníem l'ai al cor amb el tema de les pluges.

Espero que això de "no portem el cable a sobre" fos perquè el teníeu a l'hotel... que volem fotos jaaaaaaa!


Apa... Salut! (o sigui... que patin les cagarrines)

petonets!!!!!

Dolo

dolo ha dit...

Aaaaaaaaaaaaaaaaii!!

Està molt bé tenir notícies vostres, sobretot ara que teníem l'ai al cor amb el tema de les pluges.

Espero que això de "no portem el cable a sobre" fos perquè el teníeu a l'hotel... que volem fotos jaaaaaaa!


Apa... Salut! (o sigui... que patin les cagarrines)

petonets!!!!!

Dolo

Anònim ha dit...

Oli, oli, com va tot ?
Espero que be. Be per aqui veig q moltes vacances,i jo no, però saps que et dic que el proper finde vaig a veure al Toni a London,OLER, OLE !!!!!
Petonets !!!!
Mercè

Anònim ha dit...

Hei nenes!!!

Hola us saludem l'albert i l'anna des de l casa del carrer Mata.

Per ara amb el temps que porteu fora jo m'he comprat una planta i ja se m'ha mort!!! snif, snif, espero tenir més sort amb la vigilància d la casa c/ Mata .....

Veig q per ara no us falten aventures pr contar. Seguiu comentant-ho en aquest bloc q està molt xulo.

Per cert don't worry amb les fotos pq el dia q torneu fem un passe i festa de benvinguda a csa!!! (amb l'excusa no em caldrà netejar la casa, heheheh).

Cuideu-vos molt i disfruteu del viatge q veig q us ho esteu passant molt bé!!

ptons,

Anna&Albert

Anònim ha dit...

Juan (hermano de encarni XD):
Por fin puedo escribirte hija! q en santa pola estoy casi tan aislado como tu alli,jeje, acabo de ponerme al dia de todo, me alegro de q esteis bien y no os hayan timado demasiado todavia...Estoy deseando ver las fotos que haceis alli porque deben de ser muy bonitas. En fin si puedo volvere a escribir, hasta entonces q sigas disfrutando del viaje y no te olvides de q tienes q te estamos esperando en España!! una abrazo muy fuerte

Anònim ha dit...

Hola Encarni¡
Por fin, podemos escribirte, ya que como sabes, en Santa Pola estamos casi aislados en el tema Internet. ¡que envidia de viaje¡ ¡Como nos gustaria estar allí¡ debe ser apasionante.
Las noticias que llegan a España, respecto a la India son un poco alarmantes, pues hablan de lluvias torrenciales y epidemias.
Estamos seguros que adoptais todas las medidas posibles para evitar problemas. Hoy veremos tambien con tus ojos la maravillosa Nit d' Albà. Tenemos muchas ganas de verte, y estamos también deseando que llegues para que nos cuentes tus experiencias.
Muchos besos y disfruta del viaje.
Te queremos mucho.
Tus padres.