29 d’agost 2007

De vuelta a la NUEVA Delhi

I diem nova, perque realment no te res a veure amb el primer cop que la vam trepitjar. Com es nota que ja ens hem acostumat al pais, ara si que te encant aixo.

Ohhhhh, esto ya se acaba... ha pasado ya un mes y parece ayer que estabamos intentando comprar el primer billete de tren...

La aventura de Leh ha estado muy bien, aunque nos hemos quedado con ganas de pasar algun dia mas por alli. Jordi, haguessis flipat! Hemos visto una India completamente distinta a la primera parte del viaje. Vam fer una ruta en autobus de dos dies, per muntanyes desertes, parant a dormir a 4200 m i fent dos ports de mes de 5000 m, impresionante!!! pero ibamos borrachas todo el dia del mal de altura... Era como estar en un pais distinto, ya que la mayoria de gente es tibetana y los templos son budistas. En aquesta zona hi ha gent que viu a la muntanya molt molt autentica! Ja veureu fotos!

Total, que, com deiem al principi, ja estem de nou a Delhi i a unes hores d'agafar el vol de tornada.

Voliem fer un resum del viatge, pero segurament haura de ser en persona perque encara ho estem paint. El que si que podem dir es que val molt la pena el pais, us ho recomanen a tots!!

Anna / Encarni

p.d. Papes, us truco quan siguem a Londres. Teniu les hores en el blog i hem vist ara que el vol esta confirmat.

p.d. Eiii gent, que ens veiem en directe jaaaaaaa!

3 comentaris:

Sara Arjona ha dit...

Holooo nenes!!

Què beeeeeeeeeee!! Espero que vagi molt bé la tornada (no sé si tindreu tanta sort com a l'anada però com que segur que esteu moooolt cansades us quedeu adormides us posin on us posin de l'avió, oi??).

Ens veiem d'aquí a poc perquè ens ho expliqueu tot, tot i tot!

Molts bezos i abrasos,

Sara

Unknown ha dit...

Iep xiquetes!!

Que n'hi ha que ja treballem. Porto una bona estona amb el blog i m'han agafat ganes de passar uns dies per aqui.. segur que ben aviat.

Que tingueu bon viatge. Fins la tornada.

Petonas!!

David

Marta ha dit...

Hola wapis!!!!!
Ei....Que ja tinc ganes de veure les vostres cares i que m'expliqueu que tal tot plegat!!!!

Que acabeu de tenir una bona tornada.

Petonets i fins aviat. Je,je,je