21 d’agost 2007

Cami a Leh

Bones ... escric una mica rapid i corrents mentre l'Encarni mira bitllet per marxar a Elche.

Estem moooolt i molt be. Avui realment una mica cansades. Hem fet mes de 24 hores de tren, i tenim el cos en forma de 4. Ara anirem a fer un tour de 4 hores a un parc a veure si ens surt algun elefant, tigre, o cervol. I sino ja el farem nosaltres l'elefant (oi Sergio?)

Estem a Haridwar i finalment ens hem decidit per pujar fins a Leh, on han passat la majoria de turistes que anem trobant pel cami i tots ho recomanen. Si ho busqueu ho trobareu pel nord nord. Ei penyaaaaaaaa tranquils que no hi ha conflicte en tot el trajecte que fem ! okis ???

Us he de dir una cosa... cap de les fotos es de la fantastica camara... jajaja Mai porto el cable a sobre i ara que el porto no tenim temps... Crec que alguna fins i tot haura quedat b.

Makuuuuuuuuuuus i makessssssssss gracies per llegir-nos i per escriure'ns. Quina ilu els que ho feu des de lluny i els que ho feu des de casa quina ilu tooots jaja! Jordi ja compararem experiencies!!!!

Ja stic mes tranquila si tinc les plantes vives de Barcelona. Gracies papis!!!

Petooooooons i abracades de les dues.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Penseu a confirmar els bitllets de tornada des de Delhi uns dies abans , ja que no us trobeu fracassades .
Per aquí estem tots molt bé , esperant que arribeu totes , axis que no hi ha cap foto teva.?

Pares , petons.

Anònim ha dit...

Hola reines !!! espero que us hagin arribat els meus sms no? és al.lucinant aixo de les comunicacions !! Aprofiteu els últims dies pel Nord i vigileu ! ( aiii semblo una mama ! ) Molts petons!!

MªCarme

Anònim ha dit...

Hola guapes! Anna, avui ta mare m'ha donat l'adreça i m'ha fet gràcia escriure-us però no se m'enviava el missatge. M'ha agradat molt llegir les vostres notes de viatge i veure les fotos. Molt xules!!
Que continuï anant així de bé. Ja anireu explicant...
Petons!!!!!

Mercè (d'en Santi)

Sara Arjona ha dit...

Holooo!

Ostres, Leh està al nord, nord!! Espero que sigui igual o més xuli que la resta! I, per descomptat, ara torno a tenir ganes de veure alguna de les fotos que heu fet amb la càmera súper-nova de l'Annita!!

Bezos i abrasos mullats perquè aquí fa dies que no para de ploure! :( ,

Sara

Anònim ha dit...

Bé Anna, haurem de fer una trobada brasileira amb de tot de fotos i experiències per explicar.

Petonets. Glòria