18 d’agost 2007

La ciudad sagrada

Holaaaaaaaaaaa!!!

Hemos llegado hace un par de horas a Benares y mientras esperamos a que nos den habitacion en un hotel con vistas al Ganges aprovechamos para subir alguna foto mas y contaros como sigue todo.

Neeeennnnnnns, ja hem visitat el monument mes important de l'India i com a les fotos es impressionant, encara que no tant com la gent i el pais en si, pero bien merecia una visita. El nostre viatje esta essent tan ple de constrastos com el propi pais, passem de viatjar en un tren amb tot de luxes acompanyats amb la gent dels tours organitzats, a agafar un autobus local i esdevenir dues autoctones mes. Mucho mas interesante este segundo, como no.

En Kajuraho pasamos unos dias de relax, y nos permitimos el lujo del viaje al alojarnos en el hotel donde estaban nuestros acompanantes del primer tren. En las fotos podeis ver su piscina.

Ayer al mediodia empezamos el viaje hacia Benares. 4 horas de autobus local, 6 horas esperando en Satna y 8 mas de tren nocturno. Encara que sembli una jornada dura, es una bona manera de veure el pais i d'estar en contacte amb la gent.

Tenemos pensado pasar dos noches en Benares y salir hacia Haridwar y Risikesh para pasar la ultima semana en el norte. Ya os contaremos.

Gracias a todos por los comentarios!!

El dia 15 celebraven els 60 anys d'independencia, pero no vam veure res ja que vam passar el dia viatjant, tot i que com vam llegir a un diari encara no son realment independents del tot.

Molts petons a tots!

p.d. Papes, records a la Marta.
p.d. Ali, que alegria leerteeee :) Ya haremos intercambio de fotos Ibiza-India, aunque creo que tendre unas cuantas mas... :P

Mery ... molt b aquest seguiment que ens fas!! :-)
Molts records cap a les terres londinenques i canadenques !!!

Hemos actualizado la ruta y las fotos, podeis ver el link a la derecha de la pagina.

10 comentaris:

Sara Arjona ha dit...

Holooo nenes!!

Ueeeee!! Quines fotos més maques i impressionants!!! Com he llegit als comentaris "l'espera ha valgut la pena"! Nosaltres vam tornar ahir d'Irlanda i tot ha anat també molt requetebé (tot i que comparant crec que "no es lo mismo" (com diu la cançó del teu cantant favorit Anna :D)). Ja farem també intercanvi de fotos (quin fart d'ensenyar i veure fotos que us fareu, jeje).

Molts bezos i abrasos per a totes dues!!

Sara

Unknown ha dit...

Ei noies per fi puc llegir els comentaris !!! Quines fotos, quina piscina y quins luxes!!! Això és l’Índia??  .Per cert quina sort de dies que es veuen pq el que és aquí a Catalunya tot és pluja i mal temps des de que he arribat de Grècia…

Aquí tothom té fotos!! jo tb tinc fotos per canviar qui vulgui ja sap...!!! :-P no és Eivissa però si és Mikonos...

Doncs res que se us veu molt b!!! Ja seguireu explicant...

Un peto.

Anònim ha dit...

Holaaaaa !!!

Que bé que "sus" veu, i cert quina piscina no? ademés que la tenieu per vosaltres soletes ???? La veritat és que si que us vaig seguint, vosaltres a l´india, ma germana a la xina, uns amics per brasil... i jo aquí, pero que hi farem!

Nois jo no tinc fotos snif snif, intercanvio fotos de bacteries de la tesis per les vostres fotos de vacances jeje !

Que tot segueixi igual de bé, veig que al final deixareu el nepal per un altre any no?

Ja ens seguireu informant !!

Petonets i abraçades per duplicat

MCarme

Guillem Casas ha dit...

Caram, caram!!! Deu n'hi do!! L'any que ve em convides eh Anna xata... :-P

Aquestes piscines... que lujo!! Bé doncs, me'n alegro de que us ho estigueu passant tant bé!! Ja anireu penjant més fotos!!

Petons i cuideu-vos!!

Records barcelonins!

Anònim ha dit...

Apa quina qualitat tenen aquestes fotos ,veig que heu canviat de ruta espero que aneu fent camí capa la tornada.
Aquí tots be, varen anar a regar les flors, totes estan vives.
Petons, fins aviat
Els pares

Anònim ha dit...

Costa fer comentaris

Anònim ha dit...

Hola noies! La veritat és que després de veure el be que esteu em quedo més que tranquil.la, no sé perquè patia abans de què marxessiu! Qualsevol voldria estar al vostre lloc. Ja fa una setmana Anna vaig sense saber massa com anava això vaig enviar quelcom però dedueixo que ho vaig fer al teu correu personal Anna (Bé ja saps que a vegades em costa una mica). Bé seguiu passant-vos-ho igual de bé i vigileu! Aquí també ens ho estem passant molt bé,l'Oriol està gaudint de les vacances com un camell, ha descobert de debó que vol dir aquesta paraula: piscina, carrer, animals, natura, platja,... i em sembla que ja li agrada massa però bé, això ja són les millors vacances per mi. Ah per cert l'Oriol ha no entén que a les fotos no hi hagi la Carme, i la que més li ha agradat la de la vaca. Bé petons a totes dues i fins aviat.
A veure si ara ho faig més bé.
Records d'en Lluís.
Encarna

Anònim ha dit...

Eiiiiiiiiiii noieteeeeeees!!!!
Que segueixi moooooooooooooolt be la ruta!!! Des de terres africanes anem seguint la vostra aventura :-)

Visca els busos i mitjans de transport autoctons, una de les millors maneres de coneixer un pais!!!

Disfruteu molt, moltissim!!! Quin munt de noms i llocs tant mitics i mistics que esteu visitant; quin tros d experiencia!!!! Que no us quedi ni un contrast per coneixer, perque ens pogueu explicar a la tornada. ;-)

Salut!!!

Jordi

lnita ha dit...

hola nenes!!

impressionants les fotos!! Quines ganes de marxar cap allà... I més dp de les meves curtes vacances :(

Ja aniré llegint el que m'he perdut aquests dies per posar-me al dia.

Molts petonetes!!
lnita

Marta ha dit...

Sai ram, nenes!!!!!
Que us sembla el meu indi,eh....impressionante!!!!Je,je,je
Tot s'ha de dir que m'ha ha xivat una veueta que es diu Mariona des de Puttapathy.Ella encara està allí, al primer poble on va aterrar però aviat començarà la ruta per veure país.

Ei...HOUSES, com molen les fotos. Es nota que a part de tenir una bona càmera, al darrera hi ha una bona fotògrafa!!! Je,je,je

Ei..quin lujo això de la piscineta,no? De fet, de tant en tant també va bé un regalet. Que carai!!

Doncs a seguir disfrutant de la gent i del país.

Una abraçada a les dues i petonets a doble cara